Welkom!

Beste bezoeker,

Via deze blog willen wij u graag op de hoogte houden van onze geïntegreerde proef en wat meer uitleg geven over het onderwerp.
Onze geïntegreerde proef is het bouwen van een kofferdobson.

Om u even wat wegwijs te maken in het doorschakelen op onze blog: bovenaan vindt u verschillende tabs, voor elke stap we hebben genomen in onze GP kan u terrecht op een pagina.
Wees ook niet bang om even onze foto's te bekijken!

Met vriendelijke groet,
de kijkerbouwers!

donderdag 13 maart 2014

Sterrenkijkerdag AstroLAB IRIS


Naar aanleiding van de sterrenkijkerdagen 7 en 8 maart 2014, hebben wij met onze groep en mentor Dhr. Platteeuw, naar het AstroLAB IRIS geweest om ten eerste: onze telescoop te tonen aan het publiek en het publiek er door te laten kijken naar onder andere de maan; en ten tweede: om een eerste voorstelling te geven voor publiek om hen wat wijzer te maken over hoe ons eindwerk is verlopen en wat extra informatie over bepaalde zaken zoals het slijpen, polijsten, testen, ...
Prezi
Een groot publiek werd het niet maar we zijn al blij dat we al eens onze presentatie hebben gegeven aan onze ouders, familieleden, leerkracht en kennissen. Morgen (14/03/2014) mogen we onze presentatie eens overdoen, maar nu voor onze klasgenoten.Bij deze willen wij het AstroLAB IRIS bedanken om dit te mogen doen ter plaatse, met de gepaste voorzieningen zoals computer, beamer en scherm; en voor hun goede begeleiding gedurende ons eindwerkgebeuren!
Ook willen we alle mensen bedanken die er vorige week vrijdag bij waren om ons te zien presenteren.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Voor vragen, kan je hier terecht

Naam

E-mail *

Bericht *